• Engels

Waar sta ik met mijn operatie en kan of moet het beter

november 28, 2013 1948 Views

De veranderende marktomstandigheden, klanteisen en productwijzigingen leiden voortdurend tot vragen en aanpassingen in logistieke processen. Daarbij speelt ook constant de vraag mee hoe goed u het doet t.o.v. de concullega ‘s in deze veranderende omstandigheden. Wellicht heeft u daarnaast voor de zoveelste keer aan uw baas moet uitleggen dat de organisatie niet direct te vergelijken is met andere.

Hoe kunt u, met weinig resources, ervoor zorgen dat uw logistieke processen up-to-date zijn? Waar zijn uw verbeteringen of besparingen te signaleren en welke moeten worden geïmplementeerd om een stap in de goede richting te zetten? Benchmarking geeft een antwoord op deze vragen en kan de eerste stap op weg naar prestatie verbetering zijn.

Quick scan
Het uitvoeren van een benchmark m.b.t. uw warehouse processen voeren wij voor u uit door middel van een gratis quick scan van 1 dag. Hierbij brengen wij het verbeterpotentieel in kaart.

Heeft u interesse in een gratis quick scan? Of heeft u andere vragen hierover, neem contact op met de auteur Wendel Dijker, tel.nr +31 6 2122 0408 of dijker@groenewout.com.

Download PDF
Twitter
  • Heb jij een installatietechnische of bouwkundige achtergrond in logistiek vastgoed? En wil jij als adviseur meedenk… https://t.co/xb4zjdy3vd 1 day ago
  • Steeds meer robots-wagens in de logistiek. Logistiek expert Dirk Becks geeft je inzicht in welke factoren bijdragen… https://t.co/WRxiylIiis 4 weeks ago
  • Tarkett creëert efficiënt en duurzaam DC in Waalwijk https://t.co/d2YStYXTJS https://t.co/Cc8vHrw2KW 2 months ago
50 Jaar ervaring

Logistiek adviesbureau met meer dan 50 jaar ervaring.


Europese database

Europese logistieke database met transport en warehouse benchmark gegevens.


Netwerk ontwerp

Volledige expertise van netwerk ontwerp,warehouse ontwerp (layout concept ...)


Implementatie support

Implementatie support van nieuwe logistieke concepten (70% van Groenewout’s...)


Uitgebreide kennis

Uitgebreide operationele kennis, hands-on, pragmatisch en bottom-up benadering.


Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

37.97.233.233