• Engels

Zonnepanelen op distributie centra

juli 04, 2013 2316 Views

Een distributiecentrum in Nederland heeft al snel een schaduwvrij dakoppervlak van meer dan 10.000 m² dat nagenoeg geheel beschikbaar is. Daarnaast vraagt de logistieke operatie ook nog behoorlijke wat elektrisch vermogen. Je zou zeggen dat dit de ideale plek is om zonnepanelen toe te passen. En alhoewel ze wel eens in Nederland toegepast worden – het nieuwe Distributiecentrum van Hitachi Data Systems in Zaltbommel is een recent voorbeeld – lijkt dit meer uitzondering dan regel. In landen om ons heen zien we de combinatie vaker.

Wat zijn de afwegingen die bij een keuze voor investeren in zonnepalen op een distributiecentrum een rol spelen? En is er iets te zeggen over hoe dit zich gaat ontwikkelen op de middenlange termijn?

Voor vragen contacteer Mari van Kuijk.

Download PDF
Twitter
  • Ben jij op zoek naar een rol als Adviseur Gebouwen / Projectmanager Installaties waarbij je onze klanten helpt bij… https://t.co/R3ysqmFkpE 3 months ago
  • Inspiratiesessie 11 februari 2020: Hoe bereik je maximaal vertrouwen in een nieuwe logistieke oplossing?Bent u erbi… https://t.co/4loMyI9c7w 7 months ago
  • https://t.co/P35A2ZYyXH 7 months ago
50 Jaar ervaring

Logistiek adviesbureau met meer dan 50 jaar ervaring.


Europese database

Europese logistieke database met transport en warehouse benchmark gegevens.


Netwerk ontwerp

Volledige expertise van netwerk ontwerp,warehouse ontwerp (layout concept ...)


Implementatie support

Implementatie support van nieuwe logistieke concepten (70% van Groenewout’s...)


Uitgebreide kennis

Uitgebreide operationele kennis, hands-on, pragmatisch en bottom-up benadering.


Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken