Bouw management & engineering

Een nieuw gebouw is nooit een doel op zich. Het doel is om de operationele efficiëntie te verhogen, de logistieke processen te optimaliseren en de totale kosten te verlagen. Maar een nieuwbouw of uitbreiding aan uw bestaande pand betekent extra werk en intensief bouwmanagement; of het nu gaat om kantoren of een magazijn. Naast uw normale werkzaamheden moet u veel keuzes maken, regelen en een ontwerp- of bouworganisatie aansturen.

Bouwmanagement & engineering in de praktijk
Adviesbureau Groenewout heeft jarenlange kennis en ervaring in bouw management en engineering en weet welke mogelijkheden en valkuilen er zijn. Wij kunnen het bouwmanagement verzorgen van het ontwerp tot en met de uitvoering van ieder willekeurig bouwproject. Wij zorgen voor een goede organisatie en coördinatie van alle activiteiten, zodat u zich kunt blijven concentreren op uw core business. Daarnaast zorgen wij voor een goede communicatie tussen de betrokken partijen. Tevens bewaken wij het bouwproject op het gebied van tijd, budget, risico’s en kwaliteit. We begeleiden stap voor stap het projectplan en monitoren alle bouwgerelateerde activiteiten door o.a. bouwinspecties en zijn aanwezig bij de bouw vergadering. We zorgen ervoor dat alles wordt geïmplementeerd zoals is vastgelegd in het Programma van Eisen.

Onze consultants zijn specialisten op het gebied van bouwmanagement en engineering in vrijwel alle branches. Wij bieden u een multidisciplinaire aanpak. Wij zorgen ervoor dat uw logistieke pand optimaal functioneert én toekomstbestendig is.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen bouwmanagement en engineering, dan kunt u vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Mari van Kuijk
Managing Consultant & Partner
E: vankuijk@groenewout.com
T: +31 6 5060 5351

Stijn Belt
Consultant
E: belt@groenewout.com
T: +31 6 2122 0408

Ben de Waardt
Consultant
E: dewaardt@groenewout.com
T: +31 6 1539 2356

Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

37.97.233.233