Bouwmanagement in de breedste zin van het woord

Het Nederlandse bouwproces is veelomvattend. Er zijn veel regels en eisen die voortdurend aan verandering onderhevig zijn. Daarom is goed bouwmanagement onontbeerlijk. Bouwmanagement omvat het adviseren, regelen, begeleiden, onderhandelen, bewaken, controleren en evalueren van het bouwproces. Door het bouwmanagement uit te besteden aan een professionele partner als Groenewout kunt u veel zorg en werk uit handen geven zodat u zich kunt concentreren op uw core business.

Bouwmanagement van A tot Z
Adviesbureau Groenewout heeft veel kennis en ervaring in bouwmanagement voor allerlei bedrijven in verschillende branches. Het verzorgen van het bouwmanagement omvat onder andere:

  • Begeleiden van bouwvergunning
  • Aanbesteding
  • Contractvorming met ontwikkelaars cq aannemers
  • Projectplanning
  • Projectfinanciën
  • Projectmanagement
  • Oplevering

Wij verzorgen het bouwmanagement van A tot Z. Dat wil zeggen van planvoorbereiding tot de daadwerkelijke uitvoering en alles wat er tussenin zit. Wij zorgen ervoor dat alle leveranciers volgens plan werken, de afspraken worden nagekomen en dat de bouw aan de gestelde eisen voldoet.

Daarnaast omvat het bouwmanagement de kwaliteitsbewaking, controle en naleving van de veiligheidseisen op de locatie, budgetbewaking, inclusief maandelijkse overzichten van de totaalstand, en rapportage aan de opdrachtgever.

Bouwmanagement Hollister
Om u een indruk te geven van onze werkwijze op het gebied van bouwmanagement en het opstarten van een logistieke operatie lichten we het project Hollister toe. Hollister is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van medische producten voor stomazorg, wondverzorging en continentiezorg. Hollister levert aan ziekenhuizen, apothekers, de tussenhandel en rechtstreeks aan consumenten. Het distributiecentrum van Hollister in Etten-Leur bestrijkt 11.000 m2 en bedient de afnemers in heel Europa.

Hollister vroeg ons om support bij het traject van een nieuw Europees Distributie Centrum. We hebben de locatie bepaald en gezocht naar een projectontwikkelaar. Daarna hebben we het logistieke concept en de key elementen gedefinieerd voor de basis van de lay-out. Na een uitgebreide lay-out studie, gedetailleerde projectplanning en onder andere een risicobeoordeling is de bouw begonnen. Wij hebben het project- en bouwmanagement verzorgd en hielden voortdurend een vinger aan de pols bij alle bouwactiviteiten. We hielden bouwinspecties en waren aanwezig bij de bouw vergaderingen. We hebben erop toegezien dat er aan de eisen van de technische installaties werd voldaan.

Meer bouwmanagement referenties:

  1. Hollister
  2. Bis
  3. Antalis

Wilt u meer weten over bouwmanagement? Neem dan vrijblijvend contact op met onze experts.

Mari van Kuijk
Managing Consultant & Partner
E: vankuijk@groenewout.com
T: +31 6 5060 5351

Stijn Belt
Consultant
E: belt@groenewout.com
T: +31 6 2122 0408

Ben de Waardt
Consultant
E: dewaardt@groenewout.com
T: +31 6 1539 2356

Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

37.97.233.233