• Engels

ACTIVE ANTS heeft baat met extra zekerheid over aanschaf AutoStore.

januari 19, 2017 1788 Views

Een interview met Jeroen Dekker, Managing Partner Active Ants door Marcel te Lindert

logo-Active-Ants.pngDe markt voor e-commerce groeit, maar de omzet van Active Ants groeit nog sneller. Om de toenemende stroom online orders ook in de toekomst te kunnen verwerken was de fulfilmentspecialist genoodzaakt een nieuw opslag- en orderpicksysteem aan te schaffen. Het oog viel onmiddellijk op het compacte, efficiënte en schaalbare AutoStore-systeem. Groenewout fungeerde als klankbord voor de business case en verschafte de extra zekerheid die de investering in dit unieke systeem mogelijk maakte.

Sinds de overname door Jean Lahaye en Jeroen Dekker is de omzet van Active Ants in vier jaar tijd verviervoudigd. Dat is ongetwijfeld voor een groot deel te danken aan het enthousiasme en de innovatiegeest van de ondernemers, die zo veel mogelijk proberen te denken als een webwinkelier in plaats van een logistiek manager die is ingehuurd om op de voorraad te passen. Dat leidt tot verrassende innovaties, zoals de Basketpic: een foto van de bestelling die alvast via email naar consumenten kan worden gestuurd en via social media met vrienden kan worden gedeeld. “Die foto maken we net voordat de bestelling wordt ingepakt: een unieke service in onze markt”, vertelt Jeroen Dekker die samen met Lahaye in november 2015 een FD Gouden Gazelle als snelst groeiend middelgroot bedrijf in de provincie Utrecht mocht ontvangen.

Download PDF
Twitter
  • Inspiratiesessie 11 februari 2020: Hoe bereik je maximaal vertrouwen in een nieuwe logistieke oplossing?Bent u erbi… https://t.co/4loMyI9c7w 4 months ago
  • https://t.co/P35A2ZYyXH 4 months ago
  • Warehouses zijn aan verandering onderhevig als gevolg van een toenemende vraag en de krapte op de arbeidsmarkt. Tre… https://t.co/zfmiR6G98t 4 months ago
50 Jaar ervaring

Logistiek adviesbureau met meer dan 50 jaar ervaring.


Europese database

Europese logistieke database met transport en warehouse benchmark gegevens.


Netwerk ontwerp

Volledige expertise van netwerk ontwerp,warehouse ontwerp (layout concept ...)


Implementatie support

Implementatie support van nieuwe logistieke concepten (70% van Groenewout’s...)


Uitgebreide kennis

Uitgebreide operationele kennis, hands-on, pragmatisch en bottom-up benadering.


Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken