• Engels

Bunzl vergroot efficiëntie en flexibiliteit met samenvoeging van drie warehouses

januari 27, 2020 198 Views

Een interview met Henk Willems, manager logistiek Bunzl door Marcel te Lindert

Verpakkingsgroothandel Bunzl heeft in Arnhem een nieuw warehouse met een oppervlakte van 24.000 vierkante meter gebouwd. Het nieuwe warehouse komt in de plaats van de drie bestaande warehouses in Arnhem, Duiven en Den Bosch. In de besluitvorming heeft de haalbaarheidsstudie van adviesbureau Groenewout een cruciale rol gespeeld. Henk Willems, manager logistiek van Bunzl: “Wij verwerken nu 15 procent meer volume met hetzelfde aantal mensen.”

Bunzl levert verpakkingen aan bedrijven in uiteenlopende sectoren. Zo is Bunzl marktleider op het gebied van leveringen van verpakkingen aan de supermarkten. Een voorbeeld hiervan is dat tachtig procent van al het brood in de Nederlandse supermarkten verpakt is in een broodzak van Bunzl. ’s Lands grootste webwarenhuis verstuurt zijn pakketten in dozen van de Arnhemse groothandel. “Maar we leveren ook verpakkingen van golfkarton aan industriële bedrijven. Vanuit ons warehouse in Arnhem leveren we bijvoorbeeld just-in-time verpakkingen voor de verwarmingsketels van Atag”, vertelt Henk Willems, manager logistiek bij Bunzl.

Henk Willems, Logistiek manager Bunzl

Download PDF
Twitter
  • Inspiratiesessie 11 februari 2020: Hoe bereik je maximaal vertrouwen in een nieuwe logistieke oplossing?Bent u erbi… https://t.co/4loMyI9c7w 4 months ago
  • https://t.co/P35A2ZYyXH 4 months ago
  • Warehouses zijn aan verandering onderhevig als gevolg van een toenemende vraag en de krapte op de arbeidsmarkt. Tre… https://t.co/zfmiR6G98t 4 months ago
50 Jaar ervaring

Logistiek adviesbureau met meer dan 50 jaar ervaring.


Europese database

Europese logistieke database met transport en warehouse benchmark gegevens.


Netwerk ontwerp

Volledige expertise van netwerk ontwerp,warehouse ontwerp (layout concept ...)


Implementatie support

Implementatie support van nieuwe logistieke concepten (70% van Groenewout’s...)


Uitgebreide kennis

Uitgebreide operationele kennis, hands-on, pragmatisch en bottom-up benadering.


Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken