• Engels

Centralisatie van activiteiten levert ERIKS grote synergievoordelen op

oktober 09, 2019 462 Views

Een interview met Laurens Verberne, Business Controller van ERIKS, door Marcel te Lindert

Bij het knooppunt Maanderbroek in Ede verrijst momenteel een duurzaam pand dat bestemd is voor light manufacturing. In dit pand gaat ERIKS vanaf 2020 meerdere afdelingen samenvoegen; waaronder de activiteiten van Industriële Kunststoffen en de algemene account verkoop. Groenewout heeft de technische groothandel begeleid bij het ontwerp van het pand en de zoektocht naar een vastgoedontwikkelaar. Laurens Verberne, business controller bij ERIKS: “Groenewout is onze garantie dat het programma van eisen volledig wordt gerealiseerd met de best mogelijke ontwikkel- en huurvoorwaarden.”

ERIKS levert werktuigbouwkundige componenten aan het bedrijfsleven. Klanten komen niet alleen af op het uitgebreide assortiment van de technische groothandel, maar ook op de kennis en de diensten rondom de componenten. Dat geldt ook voor Industriële Kunststoffen, één van de zeven business units van ERIKS. “Wij handelen in Industriële Kunststof halffabricaten zoals platen, (hol-)staf en buizen, maar onze toegevoegde waarde zit in de bewerking van die halffabricaten”, vertelt Laurens Verberne, business controller bij ERIKS. “Denk aan eerstelijnsbewerking waarbij we platen, (hol-)staf en buizen op maat zagen, maar ook derdelijnsbewerking waarbij we in opdracht klantspecifieke componenten maken uit die halffabricaten.”

Download PDF
Twitter
  • Inspiratiesessie 11 februari 2020: Hoe bereik je maximaal vertrouwen in een nieuwe logistieke oplossing?Bent u erbi… https://t.co/4loMyI9c7w 4 months ago
  • https://t.co/P35A2ZYyXH 4 months ago
  • Warehouses zijn aan verandering onderhevig als gevolg van een toenemende vraag en de krapte op de arbeidsmarkt. Tre… https://t.co/zfmiR6G98t 4 months ago
50 Jaar ervaring

Logistiek adviesbureau met meer dan 50 jaar ervaring.


Europese database

Europese logistieke database met transport en warehouse benchmark gegevens.


Netwerk ontwerp

Volledige expertise van netwerk ontwerp,warehouse ontwerp (layout concept ...)


Implementatie support

Implementatie support van nieuwe logistieke concepten (70% van Groenewout’s...)


Uitgebreide kennis

Uitgebreide operationele kennis, hands-on, pragmatisch en bottom-up benadering.


Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Logo HikVision