• Engels

Zebra moderniseert warehouseprocessen in Europa en Amerika

juli 01, 2012 2102 Views

Zebra Technologies heeft zijn processen in de dc’s in Heerenveen en Vernon Hills (USA) grotendeels opnieuw ingericht. Aanleiding is de wereldwijde implementatie van het ERP-systeem van Oracle door de fabrikant van onder meer barcodeprinters en labels. Met hulp van Groenewout zijn vooral de orderpickprocessen in Heerenveen en Vernon Hills aangepast. Het resultaat: een hogere productiviteit en meer grip op de processen. “Alleen hadden we dit niet gered”, vertelt Lester Arts, operations manager van Zebra in Heerenveen.

Met de software van Oracle krijgen alle vestigingen van Zebra straks de beschikking over hetzelfde ERP-systeem. “Dat zorgt voor een snellere en eenvoudigere communicatie tussen de verschillende vestigingen. We kunnen bijvoorbeeld ook in elkaars voorraden kijken”, verklaart Lester Arts, operations manager van het dc dat klanten in heel Europa, Midden-Oosten en Afrika bedient.

In het najaar van 2010 startte Zebra in Heerenveen met de implementatie van een nieuw ERP-systeem. Ook voor dit dc van 4.500 vierkante meter biedt het systeem grote voordelen. “Het stelt ons in staat om een onder meer een papierloos orderpickproces en cyclecounting in te voeren”, aldus Arts.

Contact
Voor meer informatie over dit project of onderwerp graag contact opnemen met Arthur Zondervan.

Download PDF
Twitter
  • Tarkett creëert efficiënt en duurzaam DC in Waalwijk https://t.co/d2YStYXTJS https://t.co/Cc8vHrw2KW 3 weeks ago
  •  @dominos  nieuw productie- en distributiecentrum Nieuwegein https://t.co/puBwZexDyN via  @YouTube  . Naast de logistie… https://t.co/kGsgeR0UnM 3 months ago
  • Ben jij op zoek naar een rol als Adviseur Gebouwen / Projectmanager Installaties waarbij je onze klanten helpt bij… https://t.co/R3ysqmFkpE 11 months ago
50 Jaar ervaring

Logistiek adviesbureau met meer dan 50 jaar ervaring.


Europese database

Europese logistieke database met transport en warehouse benchmark gegevens.


Netwerk ontwerp

Volledige expertise van netwerk ontwerp,warehouse ontwerp (layout concept ...)


Implementatie support

Implementatie support van nieuwe logistieke concepten (70% van Groenewout’s...)


Uitgebreide kennis

Uitgebreide operationele kennis, hands-on, pragmatisch en bottom-up benadering.


Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

37.97.233.233