SC Innovations 2015

maart 26, 2015 1902

Het Supply Chain Innovations Event biedt een groot aanbod aan kennis sessies op Supply Chain Management gebied. Dit platform biedt volop mogelijkheden om te netwerken binnen de Supply Chain Community. Het evenement vindt plaats op donderdag 26 maart a.s. in Antwerpen.

Presentatie
Mo Lasgaa, Managing Consultant bij Groenewout, presenteert de business case Supply Chain Planning:

Forecasting & Demand Planning brengt rust [ Klanten Case ]

Een Amerikaanse producent, merkeigenaar en tevens distributeur van levensmiddelen en verzorgingsproducten kampte met hoge voorraadhoogtes en een relatief laag serviceniveau. De lage nauwkeurigheid van de salesforecast vanuit de landen alsmede ontbrekende informatie over de voorraad in-transit zorgden voor Supply Chain uitdagingen. Deze forecastkwestie bracht de afdelingen Inventory Management en Customer Service voortdurend in de problemen. Bovendien was de data niet altijd betrouwbaar, en dus de conclusies evenmin. Het was duidelijk dat het anders moest. Er is in zeer korte tijd een methode, een oplossing bedacht met concrete performanceverbeteringen, en de rust die is teruggekeerd.

MTO Conference
Tijdens de MTO Conference, waarbij alleen innovatieve oplossingen worden gepresenteerd, spreekt collega Rik Kusters over ons innovatieve voorraadplanningsysteem. De ontwikkelde methodologie maakt het mogelijk om de voorraad met 50% te reduceren bij een gelijkblijvende of zelfs stijgende servicegraad.

Stand Groenewout
Groenewout nodigt u graag uit op de stand om over uw logistieke & supply chain vraagstukken vrijblijvend van gedachten te wisselen.

Heeft u al een vraag of wenst u vooraf een afspraak te maken voor deze dag, aarzel niet om contact met ons op te nemen; Isabel Schouten of +31 76 533 0440.

Registratie
Als u online inschrijft, kunt u geheel gratis op Supply Chain Innovations 2015 aanwezig zijn. Dat bespaart u niet alleen 100 euro, maar ook wachttijd bij de ingang. Voor inschrijfvoorwaarden klik hier.

U komt toch ook? Registratie is gratis, klik hier voor deelname.

Tot donderdag 26 maart a.s. in Antwerpen!

Twitter
  • Heb jij een installatietechnische of bouwkundige achtergrond in logistiek vastgoed? En wil jij als adviseur meedenk… https://t.co/xb4zjdy3vd 4 weeks ago
  • Steeds meer robots-wagens in de logistiek. Logistiek expert Dirk Becks geeft je inzicht in welke factoren bijdragen… https://t.co/WRxiylIiis 2 months ago
  • Tarkett creëert efficiënt en duurzaam DC in Waalwijk https://t.co/d2YStYXTJS https://t.co/Cc8vHrw2KW 3 months ago
50 Jaar ervaring

Logistiek adviesbureau met meer dan 50 jaar ervaring.


Europese database

Europese logistieke database met transport en warehouse benchmark gegevens.


Netwerk ontwerp

Volledige expertise van netwerk ontwerp,warehouse ontwerp (layout concept ...)


Implementatie support

Implementatie support van nieuwe logistieke concepten (70% van Groenewout’s...)


Uitgebreide kennis

Uitgebreide operationele kennis, hands-on, pragmatisch en bottom-up benadering.


Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

37.97.233.233