Brenda Klep
Brenda Klep
Consultant

Sinds januari 2021 maakt Brenda Klep als consultant deel uit van het team van Groenewout. Brenda heeft een Master Degree in Econometrics & Operational Research van de Universiteit van Tilburg, een Minor Actuarial Science van de Universiteit van Amsterdam en een postdoctoraal Actuariaat van het Actuarieel Instituut.

Brenda heeft de afgelopen twee jaar als Supply Chain Analist gewerkt, waarin zij ervaring heeft opgedaan met het uitvoeren van netwerk optimalisatie studies en het opzetten van horizontale samenwerking in de logistiek. Daarvoor heeft zij als actuaris bij een pensioen consultancy bureau en bij een tweetal verzekeraars gewerkt. In deze rol heeft zij onder andere projecties van financiële kasstromen gemodelleerd.

Brenda’s specialisaties zijn modelleren en analyseren van logistieke processen in een breed kader. Met haar expertise richt Brenda zich specifiek op projecten die betrekking hebben op magazijn ontwerp en optimalisatie, distributie structuren en voorraad-en productieplanning.

Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

37.97.233.233