Mohamed Lasgaa
Mohamed Lasgaa
Managing Consultant

Mohamed Lasgaa (Mo) werkt als Managing Consultant bij adviesbureau Groenewout. Hij behaalde een Master Degree in Industrial Engineering & Technology aan de Universiteit Antwerpen met een specialisatie in ICT. Daarnaast heeft hij een postdoctorale graad in Industrial Engineering & Management aan de Universiteit van Tilburg met een specialisatie in logistiek management.

Mo is tevens een gecertificeerde Black Belt. Mo is een gastdocent van de Universiteit Antwerpen, de Universiteit Gent en de VU Amsterdam.

Mo treedt daarnaast op als moderator voor VOKA Kempen (Kamers van Koophandel van de provincie Antwerpen) bij het Lerend Netwerk Supply Chain Management. Mo modereert over Supply Chain Planning (incl. multi echelon inventory optimization, sales & operations planning, forecasting, KPI’s).

Mo heeft als consultant grote (her)ontwerpen van supply chain en logistieke concepten geleid binnen een groot aantal multinationals zoals Forever Direct, Jabil Circuit, Life Technologies, AkzoNobel, PPG en DHL Supply Chain.

Specialisaties: (her)ontwerpen van logistieke bedrijfsprocessen voor productie, opslag en fysieke distributie vraagstukken en logistieke due diligence ten behoeve van merger en acquisitie projecten.

Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

37.97.233.233