Rob Wijnen
Rob Wijnen
Senior Consultant

Rob Wijnen is sinds 1993 als Senior Consultant werkzaam bij adviesbureau Groenewout. Rob is wiskundig ingenieur (TU in Eindhoven) en heeft zeer veel ervaring op het gebied van logistieke analyses. Hij koppelt zijn theoretische kennis en vaardigheid aan een grote praktische ervaring en inzicht in toepasbaarheid. Hij is Lean Six Sigma gecertificeerd.

Binnen Groenewout is hij een belangrijke spil bij veel ontwerp- en optimalisatie studies. Sinds een aantal jaar geeft Rob de tweedaagse cursus Data Analyse in MS Access.

Rob is betrokken geweest bij vele logistieke studies zoals bij Coty, TEVA, Siemens, Forbo, Staples, Red Bull, MSD en Compaq.

Specialisaties: modelleren en analyseren van logistieke processen in een breed kader (magazijn ontwerp en optimalisatie, distributie structuren, voorraad- en productieplanning). Daarnaast ontwikkelen van klantspecifieke tools in Access en Excel en uitvoeren van simulatiestudies.

Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Laurens Verberne
37.97.233.233