• Engels

Alain Beerens wordt Managing Director bij Groenewout

april 10, 2019 1883 Views

Mari van Kuijk (links) en Alain Beerens

Groenewout is een logistiek adviesbureau gericht op advies, implementatie en optimalisering van logistieke en supply chain netwerken en processen in alle branches. Als Managing Director wordt Alain Beerens verantwoordelijk voor het dagelijks management van Groenewout.

Per 1 april 2019 neemt Alain Beerens de rol van Managing Director over van Mari van Kuijk, die sinds 2007 deze rol vervulde. Alain is sinds 2000 werkzaam bij Groenewout, en sinds 2003 lid van het Management Team. Hij geeft momenteel leiding aan de supply chain practice. Als Managing Director wordt Alain daarnaast tevens verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en de strategische positionering van Groenewout.

Mari van Kuijk zal zich in zijn nieuwe rol met name gaan richten op het verder uitbouwen van de contractuele en financiële dienstverlening van logistieke vastgoedprojecten. Daarnaast gaat hij zich intensief bezighouden met de aansturing van de flexibele schil van consultants die betrokken zijn bij Groenewout.

Beerens: “Mari heeft een zeer waardevolle bijdrage geleverd als directeur van Groenewout. Mede door zijn inzet en inspanningen is Groenewout vandaag de dag een bedrijf om trots op te zijn en een onafhankelijk adviesbureau dat bij veel bedrijven boven aan de lijst staat als ze logistieke en supply chain vraagstukken hebben.  Ik kijk er naar uit om samen met het Management Team en de medewerkers deze koers voort te zetten”.

Van Kuijk: “Na twaalf jaar als directeur vind ik het tijd om plaats te maken voor een ander. De benoeming van Alain tot Managing Director stelt mij in staat om mijn hart te volgen en me volledig te focussen op logistieke vastgoedprojecten. Na meer dan 10 jaar aan het stuur te hebben gestaan, is een frisse blik natuurlijk ook gewoon goed voor Groenewout. Ik blijf als Managing Partner nog steeds nauw betrokken bij de toekomstige ontwikkelingen van Groenewout.”

De samenstelling van het Management Team van Groenewout per 1 april 2019: Alain Beerens (Managing Director & Partner), Wendel Dijker (Managing Consultant & Partner), Mari van Kuijk (Managing Consultant & Partner) en Arthur Zondervan  (Managing Consultant & Partner).

Twitter
  • Heb jij een installatietechnische of bouwkundige achtergrond in logistiek vastgoed? En wil jij als adviseur meedenk… https://t.co/xb4zjdy3vd 1 day ago
  • Steeds meer robots-wagens in de logistiek. Logistiek expert Dirk Becks geeft je inzicht in welke factoren bijdragen… https://t.co/WRxiylIiis 4 weeks ago
  • Tarkett creëert efficiënt en duurzaam DC in Waalwijk https://t.co/d2YStYXTJS https://t.co/Cc8vHrw2KW 2 months ago
50 Jaar ervaring

Logistiek adviesbureau met meer dan 50 jaar ervaring.


Europese database

Europese logistieke database met transport en warehouse benchmark gegevens.


Netwerk ontwerp

Volledige expertise van netwerk ontwerp,warehouse ontwerp (layout concept ...)


Implementatie support

Implementatie support van nieuwe logistieke concepten (70% van Groenewout’s...)


Uitgebreide kennis

Uitgebreide operationele kennis, hands-on, pragmatisch en bottom-up benadering.


Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Job Sonke winnaar Logistiek ManagerNieuwe Collega's
37.97.233.233