• Engels

Domino’s kan blijven groeien met nieuw distributiecentrum

september 02, 2020 421 Views

Domino’s is verhuisd naar een splinternieuw distributiecentrum in Nieuwegein. Nieuwbouw was noodzakelijk om verdere groei van de pizzaketen in de Benelux te faciliteren. Mede dankzij de ondersteuning van Groenewout is Domino’s erin geslaagd om het nieuwe distributiecentrum ondanks de pandemie conform planning in gebruik te nemen. Ronald Dekker van Domino’s: “Al onze wensen zijn met deze nieuwbouw verwezenlijkt.”

Het bestaande distributiecentrum in Gorinchem was te klein geworden voor Domino’s. Omdat uitbreiding niet mogelijk was, bleef nieuwbouw als enige optie over om de groeiambities van de internationaal opererende pizzaketen te kunnen verwezenlijken. Domino’s heeft gekozen voor Nieuwegein als locatie. “Wij waren uit ons jasje gegroeid. We hebben hier een dusdanig groot pand neergezet, zodat we ook in de toekomst alle winkels in de Benelux goed kunnen bevoorraden”, vertelt Ronald Dekker, head of brand design Europe bij Domino’s.

Groenewout is eind 2018 ingeschakeld voor een logistieke studie naar de optimale inrichting van het pand. Daarna heeft Groenewout het projectmanagement voor zijn rekening genomen en de coördinatie tussen Domino’s enerzijds en de bouwende partijen anderzijds verzorgt. Het bouwteam kwam eens per twee weken bijeen om adequaat te kunnen inspelen op de veranderende eisen en wensen van Domino’s en snel beslissingen te kunnen nemen. Ondanks de korte voorbereidingstijd, de strakke deadline en de pandemie de nieuwbouw conform planning opgeleverd. Dekker is blij met het project: “Al onze wensen zijn verwezenlijkt.”

Kijk voor het resultaat van deze nieuwbouw operatie naar onderstaande video.

Voor meer vragen over dit project, neem contact op met Stijn Belt.

 

Meer publicaties over nieuwe huisvesting Domino’s Pizza:

Stijn Belt is geïnterviewd in de nieuwsbrief van het bedrijf Roma dat isolatie oplossingen biedt die zijn toegespitst op geconditioneerde ruimten. Roma was betrokken als toeleverancier bij het project Domino’s:

Nieuwe huisvesting Domino’s Pizza : Koelcellen, vriescel, deegverwerking- en krattenwasruimte. Klik hier voor het interview met Stijn Belt over de projectbenadering en de samenwerking.
Twitter
  • Tarkett creëert efficiënt en duurzaam DC in Waalwijk https://t.co/d2YStYXTJS https://t.co/Cc8vHrw2KW 3 weeks ago
  •  @dominos  nieuw productie- en distributiecentrum Nieuwegein https://t.co/puBwZexDyN via  @YouTube  . Naast de logistie… https://t.co/kGsgeR0UnM 4 months ago
  • Ben jij op zoek naar een rol als Adviseur Gebouwen / Projectmanager Installaties waarbij je onze klanten helpt bij… https://t.co/R3ysqmFkpE 11 months ago
50 Jaar ervaring

Logistiek adviesbureau met meer dan 50 jaar ervaring.


Europese database

Europese logistieke database met transport en warehouse benchmark gegevens.


Netwerk ontwerp

Volledige expertise van netwerk ontwerp,warehouse ontwerp (layout concept ...)


Implementatie support

Implementatie support van nieuwe logistieke concepten (70% van Groenewout’s...)


Uitgebreide kennis

Uitgebreide operationele kennis, hands-on, pragmatisch en bottom-up benadering.


Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Bron Active Ants
37.97.233.233