We are always thinking one step aheadConsulting, Engineering & Optimization in Logistics Networks

Waar kunnen wij u bij helpen?

Etienne Teunissen en Jelmer Nomen aan de slag bij Groenewout

november 25, 2021 3413 Vertoningen

Etienne Teunissen is op 1 november 2021 gestart als consultant bij Groenewout. Hiervoor heeft Etienne gewerkt als engineer bij een producent van material handling equipment. Hierbij was hij verantwoordelijk voor concept en realisatie van logistieke systemen. Binnen Groenewout zal Etienne zich met name richten op de logistieke haalbaarheidsstudies en ontwerp van sterk gemechaniseerde magazijnoperaties zoals onder meer e-commerce distributiecentra.

Etienne heeft een Bachelor Degree in Mechanical Engineering en een Master Degree in Mechanical Engineering (Transport Engineering & Logistics) behaald aan de TU Delft.

Specialisaties: Sorteer installaties, conceptuele analyse en ontwerp van geautomatiseerde processen, magazijnsystemen en logistieke haalbaarheidsstudies.


+31 6 2185 8190


Jelmer Nomen is sinds 1 november 2021 werkzaam als consultant bij Groenewout. Hiervoor is Jelmer 10 jaar werkzaam geweest als (Sr.) Business Analyst bij Hutchison Ports ECT Rotterdam. Gedurende deze periode heeft Jelmer ruime ervaring opgedaan met het uitvoeren van complexe data analyses van (gemechaniseerde) logistieke operaties en het opzetten van rekenmodellen ter ondersteuning van de bijbehorende haalbaarheidsstudies / business cases. In aanvulling daarop is Jelmer ook bekend met business process management (BPM) en business intelligence (BI).

Jelmer heeft een Master Degree in Urban, Port & Transport Economics, behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Met zijn expertise richt Jelmer zich binnen Groenewout met name op supply chain optimalisaties, logistieke haalbaarheidsstudies, tenderprojecten en logistieke e-commerce operaties.