• Engels

Groenewout neemt deel aan UP 2 Consultancy Case Day

november 26, 2018 1887 Views

Op 15 november heeft UniPartners Eindhoven de derde editie van UP 2 Consultancy georganiseerd. UniPartners Eindhoven is een academisch adviesbureau met als doel studenten werkervaring te bieden en bedrijven te voorzien van up-to-date academische kennis.

UP 2 Consultancy 2018, was alweer de derde editie en 70 studenten waren aanwezig om kennis te maken met de brede wereld van consultancy.

Alain Beerens en Dennis van Steen van Groenewout hebben de studenten kennis laten maken met supply chain consulting. De middag startte met een korte introductie van Groenewout en plan van aanpak bij Supply Chain projecten. Vervolgens gingen de studenten aan de slag met een business case waarbij zij de taak kregen om een eigen supply chain strategie te ontwikkelen.

Wil je weten wat het supply chain vak inhoudt ? Kijk voor huidige vacatures op groenewout.nl/vacatures of neem contact op met Alain Beerens.

Bekijk de video voor een impressie van deze geslaagde dag. Video en fotografie door BigFootage.

Twitter
  •  @dominos  nieuw productie- en distributiecentrum Nieuwegein https://t.co/puBwZexDyN via  @YouTube  . Naast de logistie… https://t.co/kGsgeR0UnM 2 months ago
  • Ben jij op zoek naar een rol als Adviseur Gebouwen / Projectmanager Installaties waarbij je onze klanten helpt bij… https://t.co/R3ysqmFkpE 9 months ago
  • Inspiratiesessie 11 februari 2020: Hoe bereik je maximaal vertrouwen in een nieuwe logistieke oplossing?Bent u erbi… https://t.co/4loMyI9c7w 1 year ago
50 Jaar ervaring

Logistiek adviesbureau met meer dan 50 jaar ervaring.


Europese database

Europese logistieke database met transport en warehouse benchmark gegevens.


Netwerk ontwerp

Volledige expertise van netwerk ontwerp,warehouse ontwerp (layout concept ...)


Implementatie support

Implementatie support van nieuwe logistieke concepten (70% van Groenewout’s...)


Uitgebreide kennis

Uitgebreide operationele kennis, hands-on, pragmatisch en bottom-up benadering.


Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Opening Mari van Kuijk
37.97.233.233