• Engels

Logistiek zelf gaan doen (Online Retailer)

oktober 16, 2016 1597 Views

In het vakblad Online Retailer is een van onze experts, Joke Vink, geïnterviewd over de rol van logistiek in e-commerce  Joke merkt op dat veel grote e-tailers de logistiek voortaan in eigen hand gaan nemen, terwijl ze daar een aantal jaar geleden niets van wilden weten. Bol.com neemt bijvoorbeeld nu bewust de stap om de logistiek zelf te gaan doen en bouwt aan een eigen distributiecentrum. Eenzelfde beweging zien we bij Coolblue die de bezorging steeds meer zelf gaat doen. De focus op logistiek is groter dan ooit. Logisch, want het is ook heel erg belangrijk.”

Dit artikel is geschreven door Roel van Gils en gepubliceerd in het vakblad Online Retailer, editie september 2016. Voor het downloaden van deze publicatie klik hier: online-retailer-sept-16-groenewout-interview-joke-vink.

Twitter
  • Ben jij op zoek naar een rol als Adviseur Gebouwen / Projectmanager Installaties waarbij je onze klanten helpt bij… https://t.co/R3ysqmFkpE 6 months ago
  • Inspiratiesessie 11 februari 2020: Hoe bereik je maximaal vertrouwen in een nieuwe logistieke oplossing?Bent u erbi… https://t.co/4loMyI9c7w 9 months ago
  • https://t.co/P35A2ZYyXH 9 months ago
50 Jaar ervaring

Logistiek adviesbureau met meer dan 50 jaar ervaring.


Europese database

Europese logistieke database met transport en warehouse benchmark gegevens.


Netwerk ontwerp

Volledige expertise van netwerk ontwerp,warehouse ontwerp (layout concept ...)


Implementatie support

Implementatie support van nieuwe logistieke concepten (70% van Groenewout’s...)


Uitgebreide kennis

Uitgebreide operationele kennis, hands-on, pragmatisch en bottom-up benadering.


Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

37.97.233.233