• Engels

Nieuwe meldkamer met hoogwaardig security installatiesysteem bij Politie Bergen op Zoom

januari 14, 2021 212 Views

In Bergen op Zoom is een nieuwe centrale meldkamer en politie districtsbureau gerealiseerd. Deze locatie is een zogenoemde verzamel locatie van waaruit lokale en regionale politiediensten werken. Dit zijn onder meer het basisteam Bergen op Zoom, de districtsrecherche en het Regionaal Service Centrum.

Architect Van Pelt is verantwoordelijk voor het ontwerp van het pand. BAM Bouw en Techniek heeft als aannemer de bouw gerealiseerd. De security installaties zijn als losse directielevering aan het project toegevoegd. Groenewout heeft het tender traject en de afstemming met het ontwerpteam van deze installaties begeleid.

Groenewout was na de tenderfase ook betrokken bij de realisatie van het project en heeft gedurende dit project toezicht gehouden op de coördinatie en de kwaliteit van de levering van de security installaties.

Een hoogwaardige securityinstallatie bestaat uit een samenspel van bouwkundige, installatietechnische en organisatorische maatregelen. De afstemming tussen deze disciplines begint lang voordat de eerste paal geslagen wordt. Tal van vragen zijn dan al de revue gepasseerd zoals:

  • Met welke risico’s hebben we te maken?;
  • Wie mag er het pand in en uit?;
  • Hoe gaan we de personen die er anders over denken tegenhouden?
  • En hoe gaan we alle processen registreren?

Groenewout heeft een  ontwerp gemaakt in nauw overleg met de opdrachtgever en het designteam. Het feitelijke installatieontwerp bestaat uit een geïntegreerd systeem van: – in- en uitbraak detectie; – toegangscontrole; -intercom; en camerabewaking. Dit systeem is zowel lokaal als op afstand te beheren.

Groenewout heeft tot aan de overdracht en gedurende de implementatie van de security installaties zorggedragen voor de planning en kwaliteit(scontroles) en het budget gemonitord.

Bekijk hier het nieuwe pand:

 

Vragen over security installaties

Heeft u vragen over security installaties of wat Groenewout voor u kan betekenen bij ‘Loss prevention & Security van beleid tot implementatie’, neem contact op met Stijn Belt.

 

Bron:

Twitter
  • Heb jij een installatietechnische of bouwkundige achtergrond in logistiek vastgoed? En wil jij als adviseur meedenk… https://t.co/xb4zjdy3vd 1 day ago
  • Steeds meer robots-wagens in de logistiek. Logistiek expert Dirk Becks geeft je inzicht in welke factoren bijdragen… https://t.co/WRxiylIiis 4 weeks ago
  • Tarkett creëert efficiënt en duurzaam DC in Waalwijk https://t.co/d2YStYXTJS https://t.co/Cc8vHrw2KW 2 months ago
50 Jaar ervaring

Logistiek adviesbureau met meer dan 50 jaar ervaring.


Europese database

Europese logistieke database met transport en warehouse benchmark gegevens.


Netwerk ontwerp

Volledige expertise van netwerk ontwerp,warehouse ontwerp (layout concept ...)


Implementatie support

Implementatie support van nieuwe logistieke concepten (70% van Groenewout’s...)


Uitgebreide kennis

Uitgebreide operationele kennis, hands-on, pragmatisch en bottom-up benadering.


Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Bron Active Ants
37.97.233.233