Stemcor centraliseert Europese distributie stalen platen

juni 01, 2013 1978 Views

Enkele jaren geleden nam staalhandelaar Stemcor zich voor om zijn sterk gefragmenteerde supply chain activiteiten in Noordwest-Europa meer te centraliseren. De overname van het Belgische Zimmer Staal vormde een uitgelezen kans om die centralisatieplannen te verwezenlijken. Na een grondige studie door consultancybureau Groenewout koos Stemcor uiteindelijk voor een gecombineerd transit- en distributiecentrum in de Antwerpse haven, dat wordt uitbesteed aan Katoen Natie. Een gesprek met Stemcor over de impact van dit veelomvattende centralisatieproject op de Europese organisatie.

Dit artikel is gepubliceerd in het vakblad Value Chain, juni 2013. Klik hier voor het artikel: Stemcor supply chain met stalen structuur.

Mocht u vragen hebben over het artikel, dan kunt u contact opnemen met Isabel Schouten, per mail schouten@groenewout.com of telefoon +31 76 533 0440.

Twitter
  • Heb jij een installatietechnische of bouwkundige achtergrond in logistiek vastgoed? En wil jij als adviseur meedenk… https://t.co/xb4zjdy3vd 1 day ago
  • Steeds meer robots-wagens in de logistiek. Logistiek expert Dirk Becks geeft je inzicht in welke factoren bijdragen… https://t.co/WRxiylIiis 4 weeks ago
  • Tarkett creëert efficiënt en duurzaam DC in Waalwijk https://t.co/d2YStYXTJS https://t.co/Cc8vHrw2KW 2 months ago
50 Jaar ervaring

Logistiek adviesbureau met meer dan 50 jaar ervaring.


Europese database

Europese logistieke database met transport en warehouse benchmark gegevens.


Netwerk ontwerp

Volledige expertise van netwerk ontwerp,warehouse ontwerp (layout concept ...)


Implementatie support

Implementatie support van nieuwe logistieke concepten (70% van Groenewout’s...)


Uitgebreide kennis

Uitgebreide operationele kennis, hands-on, pragmatisch en bottom-up benadering.


Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

37.97.233.233