• Engels

Tarkett verhuist naar nieuw dc

maart 25, 2020 931 Views

Tarkett, internationale marktleider in innovatieve vloeroplossingen, verhuist naar een nieuw distributiecentrum (dc) in Waalwijk. De verhuizing is noodzakelijk wegens de groei die de marktleider ondergaat. Het dc van 14.000 m2 staat op het bedrijvenpark van Prologis Park Waalwijk, DC3 unit A.  Het totale pand (26.000 m2) krijgt duurzaamheidskenmerken als Breeam ‘very good’ en een Well Building-certificering. Het nieuwe dc wordt door Tarkett in het 2e kwartaal 2020 in gebruik genomen. 

In het nieuwe dc vindt straks de gemechaniseerde opslag van de tapijttegels plaats, die in Waalwijk worden geproduceerd. Vanuit het nieuwe dc in Waalwijk zal Tarkett de vestigingen in Europa bevoorraden.

Groenewout is betrokken bij de haalbaarheidsstudie voor een logistiek ontwerp van het nieuwe pand van Tarkett. Groenewout begeleidt tevens de realisatie van het logistieke ontwerp en biedt support bij het WMS-traject. Op gebouwgebied heeft Groenewout het Programma van Eisen opgesteld, de huurtender begeleid en tot aan overdracht de planning en de kwaliteit gemonitord. Prologis werd bij de overeenkomst geadviseerd door Cushman & Wakefield, De Lobel & Partners en DLA Piper. Still realiseert de racking en automatisering voor het nieuwe pand.

 

 

 

 

 

Voor meer vragen over dit project, neem contact op met Stijn Belt of Mari van Kuijk.

Twitter
  • Heb jij een installatietechnische of bouwkundige achtergrond in logistiek vastgoed? En wil jij als adviseur meedenk… https://t.co/xb4zjdy3vd 1 day ago
  • Steeds meer robots-wagens in de logistiek. Logistiek expert Dirk Becks geeft je inzicht in welke factoren bijdragen… https://t.co/WRxiylIiis 4 weeks ago
  • Tarkett creëert efficiënt en duurzaam DC in Waalwijk https://t.co/d2YStYXTJS https://t.co/Cc8vHrw2KW 2 months ago
50 Jaar ervaring

Logistiek adviesbureau met meer dan 50 jaar ervaring.


Europese database

Europese logistieke database met transport en warehouse benchmark gegevens.


Netwerk ontwerp

Volledige expertise van netwerk ontwerp,warehouse ontwerp (layout concept ...)


Implementatie support

Implementatie support van nieuwe logistieke concepten (70% van Groenewout’s...)


Uitgebreide kennis

Uitgebreide operationele kennis, hands-on, pragmatisch en bottom-up benadering.


Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Logo Domino's Pizza
37.97.233.233