• Engels

Duurzame groei (webshops)

juni 29, 2015 2161 Views

Op 18 juni heeft Groenewout de innovatie update en netwerk sessie georganiseerd in Breda. De sessie was opgesplitst in twee keer drie parallelsessies. De locatie vond plaats op het moderne kantoor van Dinalog te Breda. Met meer dan 30 deelnemers aanwezig was het een zeer geslaagde sessie met veel kennisdeling, interactieve discussies en netwerken. Voor het downloaden van alle presentaties klik hier.

Innovatie Sessie: Sustainable growth

Wat moet je doen om succesvol te groeien? Kun je afkijken van bedrijven die succes hebben en groeien? Dat is best lastig want er zijn vele voorbeelden die elk verschillende keuzes hebben gemaakt en de groei in hun e-fulfilment operaties goed opvangen. Soms is het zinvol om te kijken waar andere gefaald hebben. We nemen ‘Webvan’ als voorbeeld, een zeer snel groeiende online supermarkt, gestart in San Francisco in korte tijd geëxpandeerd naar 10 andere metropolitan areas in de US. Helaas bleek het geen gezond financieel business model en in de zomer van 2001 was het bedrijf failliet.

 

Download PDF
Twitter
  • Heb jij een installatietechnische of bouwkundige achtergrond in logistiek vastgoed? En wil jij als adviseur meedenk… https://t.co/xb4zjdy3vd 4 weeks ago
  • Steeds meer robots-wagens in de logistiek. Logistiek expert Dirk Becks geeft je inzicht in welke factoren bijdragen… https://t.co/WRxiylIiis 2 months ago
  • Tarkett creëert efficiënt en duurzaam DC in Waalwijk https://t.co/d2YStYXTJS https://t.co/Cc8vHrw2KW 3 months ago
50 Jaar ervaring

Logistiek adviesbureau met meer dan 50 jaar ervaring.


Europese database

Europese logistieke database met transport en warehouse benchmark gegevens.


Netwerk ontwerp

Volledige expertise van netwerk ontwerp,warehouse ontwerp (layout concept ...)


Implementatie support

Implementatie support van nieuwe logistieke concepten (70% van Groenewout’s...)


Uitgebreide kennis

Uitgebreide operationele kennis, hands-on, pragmatisch en bottom-up benadering.


Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

37.97.233.233