Logistiek dat voor u werkt

Logistiek is het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van de goederenstroom en alles wat daarbij komt kijken. Het belangrijkste doel van een goede logistiek is het realiseren van de juiste dingen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden tegen zo min mogelijk kosten. De veranderende marktomstandigheden, technologische vooruitgang, klanteisen en productwijzigingen leiden voortdurend tot vragen en aanpassingen in logistieke processen. Iedere organisatie streeft naar een responsief en betrouwbaar logistiek proces. Een logistiek proces dat uw core business ondersteunt en voor u werkt. Adviesbureau Groenewout helpt u graag hierbij.

 

Logistiek advies
Als adviesbureau hebben wij veel kennis en ervaring in huis op het gebied van logistiek in de breedste zin van het woord. Wij bieden een onafhankelijke en pragmatische benadering van uw logistieke processen. U kunt zich onderscheiden en uw ambities van marktleider waarmaken door optimaal te profiteren van een flexibel en efficiënt logistiek systeem. Door een volledige integratie van een breed scala aan logistieke vaardigheden en technologische vooruitgang bieden wij state-of-the-art logistieke analyses en implementatie ondersteuning.

Onze adviseurs zijn specialisten op het gebied van logistiek en supply chain management in vrijwel alle branches. Wij bieden u een multidisciplinaire aanpak en daarmee een geïntegreerde totaaloplossing voor uw logistieke vraagstuk. Wij zorgen ervoor dat uw logistiek is afgestemd op uw bedrijfsprocessen zodat u kosten kunt besparen en uw servicegraad kunt verbeteren.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over logistiek, dan kunt u vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Wendel Dijker
Managing Consultant & Partner
E: dijker@groenewout.com
T: +31 6 2122 0408

Mo Lasgaa
Managing Consultant
E: lasgaa@groenewout.com
T: +31 6 5021 1929

Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

37.97.233.233