Supply chain management (SCM) verdient prioriteit

Supply chain management (SCM) zou voor elke organisatie een prioriteit moeten zijn. Klanten willen op tijd, tegen de laagste kosten en de hoogste kwaliteit de juiste producten bezorgd krijgen. Supply chain management wordt veelal afgekort als SCM of aangeduid als ketenmanagement of integraal ketenbeheer. De term supply chain management suggereert dat het over het beheersen van goederenstromen in de toevoerketen gaat, maar SCM gaat over veel meer. SCM gaat over het optimaliseren van processen en de samenwerking met leveranciers, afnemers en logistieke dienstverleners. In feite gaat supply chain management over alles wat te maken heeft met de planning en de uitvoering van goederenstromen. Maar welke naam u er ook aan geeft, voor advies om meer uit uw supply chain management te halen, moet u bij adviesbureau Groenewout zijn.

SCM advies
Voor veel organisaties is supply chain management een lastige materie. Wij bieden u professioneel SCM advies in de breedste zin van het woord. Wij bekijken voor u de financiële, organisatorische en business processen in de supply chain. Aan de hand van een gedegen haalbaarheidsonderzoek bieden wij u een strategisch advies met een set pragmatische supply chain management diensten. Het uitgangspunt van ons advies is om uw bedrijfsdoelstellingen zeker te stellen en uw positie in de keten te verstevigen. Wij werken met een multidisciplinaire aanpak. Onze adviseurs zijn SCM specialisten in alle branches. Wij zorgen ervoor dat uw SCM erop gericht is een optimaal en efficiënt resultaat te behalen. Door effectief supply chain management kunt u zich onderscheiden, kosten besparen, uw service vergroten en leiderschap in uw markt nastreven.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over supply chain management (SCM), neem contact op met een van onze experts.

Alain Beerens
Managing Director & Partner
E: beerens@groenewout.com
T: +31 6 5025 2832

Arthur Zondervan
Managing Consultant & Partner
E: zondervan@groenewout.com
T: +31 6 5060 5356

Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

37.97.233.233