• Engels

Hikvision faciliteert stormachtige groei met uitbreiding EDC

september 11, 2019 557 Views

Een interview met Mark Beumer, vice-president operations Hikvision door Marcel te Lindert

Met een jaarlijkse omzetstijging van 25 tot 35 procent, is het Europees distributiecentrum van Hikvision maar met één ding bezig: het faciliteren van de snelle groei. Met een verdrievoudiging van de opslagruimte hoopt de producent van bewakingscamera’s minstens zeven jaar vooruit te kunnen. Groenewout heeft advies uitgebracht over de inrichting van het pand en van de logistieke processen. Mark Beumer, vice-president operations bij Hikvision: “Wij zijn op een andere manier naar onze operatie gaan kijken.”

Hikvision investeert jaarlijks ruim zeven procent van zijn omzet in productontwikkeling. Met een jaaromzet van meer dan zes miljard dollar, betekent dat een substantieel bedrag voor innovatie. Het resultaat is dat de Chinese producent van bewakingscamera’s, toegangsbeveiliging en alarmsystemen voorop loopt in de markt. Daarnaast blijft het productportfolio groeien. “Wij hebben bijvoorbeeld inmiddels ook onze eigen drones en robots”, vertelt Mark Beumer, vice-president operations bij Hikvision.

Sinds de oprichting in 2001 is Hikvision razendsnel gegroeid. De afgelopen tien jaar lag de omzetgroei tussen de 25 en 35 procent per jaar. Dat groeicijfer is veel groter dan de markt, wat betekent dat Hikvision aanzienlijk aan marktaandeel heeft gewonnen. “Dat heeft te maken met onze innovativiteit, maar ook met de uitstekende verhouding tussen de prijs en kwaliteit van onze producten. Daar ligt dan ook de grondslag voor ons Europese en ook wereldwijde marktleiderschap”, weet Beumer.

 

 

Download PDF
Twitter
  • Inspiratiesessie 11 februari 2020: Hoe bereik je maximaal vertrouwen in een nieuwe logistieke oplossing?Bent u erbi… https://t.co/4loMyI9c7w 4 months ago
  • https://t.co/P35A2ZYyXH 4 months ago
  • Warehouses zijn aan verandering onderhevig als gevolg van een toenemende vraag en de krapte op de arbeidsmarkt. Tre… https://t.co/zfmiR6G98t 4 months ago
50 Jaar ervaring

Logistiek adviesbureau met meer dan 50 jaar ervaring.


Europese database

Europese logistieke database met transport en warehouse benchmark gegevens.


Netwerk ontwerp

Volledige expertise van netwerk ontwerp,warehouse ontwerp (layout concept ...)


Implementatie support

Implementatie support van nieuwe logistieke concepten (70% van Groenewout’s...)


Uitgebreide kennis

Uitgebreide operationele kennis, hands-on, pragmatisch en bottom-up benadering.


Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Logo Moonen