• Engels

Moonen bouwt efficiënt en duurzaam warehouse in Weert

juli 09, 2019 683 Views

Interview met Roland van Bussel, Chief Operating Officer, Moonen Packaging door Marcel te Lindert

Moonen Packaging bouwt op dit moment een compleet nieuw warehouse van 20.000 vierkante meter in Weert. Voor de inrichting van dit warehouse heeft de verpakkingsgroothandel Groenewout om advies gevraagd. Het resultaat is een flexibel, efficiënt en duurzaam warehouse met voldoende groeimogelijkheden. Roland van Bussel, COO van Moonen: “Aanvankelijk dachten we aan totale automatisering, maar daarvan hebben we mede op advies van Groenewout afgezien.”

Verpakkingen worden niet direct geassocieerd met duurzaamheid. Moonen Packaging ziet dat graag veranderen en neemt daartoe het initiatief. De verpakkingsgroothandel uit Weert neemt in zijn assortiment steeds meer verpakkingen op die zijn vervaardigd uit hernieuwbare grondstoffen. “Ons streven is dat in 2020 vijftig procent van de klanten verpakkingen van hernieuwbare grondstoffen bestelt. In 2030 moet dat zijn gegroeid naar honderd procent”, stelt Roland van Bussel, Chief Operating Officer van de verpakkingsgroothandel uit Weert.

Download PDF
Twitter
  • Inspiratiesessie 11 februari 2020: Hoe bereik je maximaal vertrouwen in een nieuwe logistieke oplossing?Bent u erbi… https://t.co/4loMyI9c7w 4 months ago
  • https://t.co/P35A2ZYyXH 4 months ago
  • Warehouses zijn aan verandering onderhevig als gevolg van een toenemende vraag en de krapte op de arbeidsmarkt. Tre… https://t.co/zfmiR6G98t 4 months ago
50 Jaar ervaring

Logistiek adviesbureau met meer dan 50 jaar ervaring.


Europese database

Europese logistieke database met transport en warehouse benchmark gegevens.


Netwerk ontwerp

Volledige expertise van netwerk ontwerp,warehouse ontwerp (layout concept ...)


Implementatie support

Implementatie support van nieuwe logistieke concepten (70% van Groenewout’s...)


Uitgebreide kennis

Uitgebreide operationele kennis, hands-on, pragmatisch en bottom-up benadering.


Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Logo HikVision