Contactgegevens Groenewout

Maatregelen Groenewout i.v.m. het corona-virus

16 maart 2020
De gezondheid van onze relaties en die van onze medewerkers zijn voor ons bedrijf van groot belang. Daarom hebben ook wij – in lijn met de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid – maatregelen getroffen met het oog op het COVID-19 virus (het ‘coronavirus’). Hiermee willen wij de risico’s voor de gezondheid van eenieder zoveel als mogelijk minimaliseren. De maatregelen die wij hebben getroffen, zijn als volgt:
  • Onze medewerkers zullen zoveel mogelijk vanuit huis werken.
  • Onze medewerkers beschikken over alle benodigde faciliteiten om op afstand te communiceren en zullen ervoor zorgdragen dat zij thuis telefonisch, per e-mail en/of video conference goed bereikbaar zijn.
  • Op ons kantoor zal tot nader order een beperkt aantal mensen aanwezig zijn.
  • Medewerkers die symptomen van verkoudheid of griep vertonen of anderszins ziekteverschijnselen vertonen, dan wel zich niet lekker voelen, zullen verplicht thuis blijven.
  • Afspraken met relaties op kantoor of op locatie zullen geminimaliseerd worden en dienen bij voorkeur telefonisch of via video conference plaats te vinden.
  • Voor situaties waarin fysiek overleg met de relatie toch noodzakelijk is, zal in onderling overleg een passende oplossing worden gezocht, zodat de gezondheidsrisico’s en besmettingsgevaar minimaal zijn.
  • Onze medewerkers is verzocht geen congressen, beurzen of andere evenementen te bezoeken en in privé alle richtlijnen van het RIVM in acht te nemen.
  • Wij kunnen niet uitsluiten dat de ingestelde maatregelen tot situaties leiden, waarin sprake is van enig ongemak, maar wij hopen op uw begrip hiervoor.

 

 

 

 

 

Claudius Prinsenlaan 132a
Gebouw B
4818 CP BREDA
The Netherlands
+31 76 533 0440
E: mail@groenewout.com

 

Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving naar ons kantoor.

Heeft u vragen of opmerkingen, gelieve contact op te nemen met Isabel Schouten-van Dilst, schouten@groenewout.com

Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de Groenewout Algemene Voorwaarden versie 2012.

U kunt ons volgen via

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Bedrijf

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Bericht

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het doel van uw verzoek. Lees de privacyverklaring voor nadere informatie.

Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

37.97.233.233