We are always thinking one step aheadConsulting, Engineering & Optimization in Logistics Networks

Waar kunnen wij u bij helpen?

E-fulfillment Academy

8 september 2015 5455 Vertoningen

De E-fulfullment Academy is een opleiding en training op het snijvlak van e-commerce en logistiek.

We kopen steeds vaker via internet. Daardoor verandert retaillogistiek razendsnel: in plaats van winkelbevoorrading worden nu orders van consumenten thuisbezorgd. Alle processen, die ervoor zorgen dat internetorders optimaal worden afgehandeld, vallen onder de verzamelnaam “E-fulfilment”. De snel groeiende “E-fulfilment industrie” heeft steeds meer behoefte aan goed opgeleide professionals, die begrijpen hoe internetlogistiek werkt en hoe alle schakels in die specifieke keten met elkaar samenwerken.

In deze E-fulfilment opleiding wordt u in 6 modules door top-of-the-class docenten bijgeschoold in de dynamische wereld van E-fulfilment.

Paul Haagh en Arthur Zondervan delen hun expertise en ervaring op het gebied van e-warehousing. Arthur is een Supply Chain & E-fulfillment expert en gespecialiseerd in supply chain network design & strategies en e-fulfillment. Paul Haagh is een Warehouse & e-fulfillment expert en gespecialiseerd in e-warehouse design en material handling oplossingen.

Doelgroep opleiding E-fulfilment
Dit programma is bedoeld voor iedereen vanaf hoger management die actief is op het snijvlak van e-commerce en logistiek en zijn kennis wil vergroten en delen met collega binnen dit vakgebied. Dit zijn onder andere logistieke professionals bij webshops, logistieke dienstverleners, de verpakkingsindustrie en binnen materials handling.

Inhoud studieblokken en trainingsdata
In de trainingen komen zowel de theoretische achtergrond als actuele praktijkcases aan de orde. Het intensieve trainingsprogramma is opgezet om snel en grondig een inzicht te geven in de verschillende E-fulfilment processen en hun samenhang.

– Programma van 6 modules (14.00-18.00).
– NIEUWE Module start op 8 september tot 24 november 2015.
– Groepsgrootte maximaal 15 personen.

Voor meer informatie, nieuwe data en registratie, klik hier.
Of stuur een email naar Isabel Schouten-van Dilst via schouten@groenewout.com.

E-fulfillment Academy