We are always thinking one step aheadConsulting, Engineering & Optimization in Logistics Networks

Waar kunnen wij u bij helpen?

Inspiratiesessie Logistiek & E-commerce

19 oktober 2022 2092 Vertoningen

Get inspired and exchange ideas on logistics topics!

Op woensdag 19 oktober 2022 organiseert Groenewout de inspiratiesessie ‘Logistiek & E-commerce’. Een kennis- en netwerkmiddag waarin logistiek-technologische ontwikkelingen centraal staan.

De impact van nieuwe technologieën in de logistiek is talrijk, zowel op orderverzamel- als op verpakkingsgebied. Nieuwe technieken bieden je logistieke operatie hogere productiviteit, meer flexibiliteit en waar mogelijk snellere processen.

Bezoek Groenewout’s inspiratiesessie op woensdag 19 oktober en ontdek hoe je als bedrijf slim gebruik kan maken van deze technieken. Groenewout gaat in op Goods-to-Person picking concepten. De verpakkingsstrategieën komen aan bod middels twee bedrijfspresentaties van Kramp, Europa’s grootste specialist in onderdelen voor agrarische industrie en bol.com, de winkel van ons allemaal. Meld je direct aan, graag tot ziens op 19 oktober!

Klik hier voor het registratieformulier

Programma

14.30 Ontvangst

15.00 Hoe kom je tot een keuze voor een Goods-to-Person systeem? De introductie van nieuwe technieken, schaarste aan werknemers en volume groei zijn positieve factoren om te automatiseren. Welke keuzes zijn er? Hoe verhouden deze zich tot elkaar en hoe kom je tot een goede afweging? Groenewout adviseert en implementeert klanten in verschillende sectoren en deelt haar ervaring op dit vlak.

15:45 Verzendvolume reductie bij Kramp, wat komt daarbij kijken?

Kramp heeft in meerdere magazijnen vaste-voetprint-dozen met hoogte reductie ingezet. Hoe komt Kramp tot de keuze voor deze verpakkingstechniek, welke ervaringen hebben ze opgedaan en wat zijn de verwachtingen voor de nabije toekomst?

16.30  Netwerkbreak

17.00  Automated packing @bol.com

Sinds 2015 worden bij bol.com al losse artikelen machinaal ingepakt, met de live-gang van ons nieuwe warehouse zijn hier nog meer nieuwe machines bijgekomen. Met deze machines kunnen we slimmer inpakken en dat betekent: kleinere pakketten, minder verpakkingsmateriaal en zo min mogelijk loze lucht. Waarom bol.com voor deze oplossing heeft gekozen en hoe deze geïntegreerd is in de totale oplossing vertellen Jan Staps en Dorine Zeeman graag op 19 oktober.

17.45  Afsluiting met soep & luxe sandwichbuffet

Sprekers

Dirk Becks

Senior Consultant

Arthur Zondervan

Managing Consultant

Maarten Markerink

Warehouse Engineering Manager

Dorine Zeeman

Lead Business Analist Logistiek

Jan Staps

Technisch Logistiek Specialist

Registratie

Klik hier voor het registratieformulier
Schrijf je direct (gratis) in: klik hier. Nadat je je hebt geregistreerd, ontvang je een bevestiging per e-mail.

 

Voor vragen, aarzel niet om contact op te nemen met Isabel Schouten, 076 5330440 of schouten@groenewout.com.

Gedurende het evenement is Isabel bereikbaar op +31 6 1506 5580.

Locatie/navigatie/parkeren

Het Houtse Meer
Pannenhuisstraat 40
4911 BS Den Hout

www.hethoutsemeer.nl

Tel.nr. 0162 213 000

 

Er is voldoende parkeergelegenheid.

LET OP: invoeren Bergsebaan Den Hout en niet Pannenhuisstraat. De Pannenhuisstraat is een zandpad. Het Houtse Meer is gelegen aan het einde daarvan op kruising Bergsebaan/Pannenhuisstraat.