Dirk Becks
Dirk Becks
Senior Consultant

Dirk Becks werkt sinds 1 mei 2016 als consultant bij Groenewout en is sinds 1 januari 2020 senior consultant. Dirk begon zijn carrière bij een marktleider in material handling oplossingen. Hier was hij verantwoordelijk voor zowel de verkoop als de uitvoering van revisies en uitbreidingen van bestaande en nieuwe material handling systemen. Binnen Groenewout zal Dirk zich met name gaan richten op de logistieke haalbaarheidsstudies en de implementatie van sterk gemechaniseerde magazijnoperaties zoals onder meer e-commerce distributiecentra.

Dirk heeft een Bachelor Degree Mechanical Engineering (Hogeschool Den Bosch) en een Masters Degree in Mechanical Systems Engineering (Technische Universiteit Eindhoven).

Specialisaties: Sorteer installaties, ontwerp en conceptuele analyse van (geautomatiseerde) processen, implementatie van geautomatiseerde systemen, selectie en tender projecten.

Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

37.97.233.233