Projectmanagement met multidisciplinaire aanpak

Projectmanagement is het beheersen van projecten. Het is de manier waarop projecten georganiseerd, voorbereid, gepland, uitgevoerd en afgerond worden. Het succesvol realiseren van nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten vergt doortastend en vakkundig projectmanagement. Logistiek adviesbureau Groenewout verzorgt graag voor u het projectmanagement. Wij nemen u veel zorg en werk uit handen genomen zodat u zich kunt concentreren op uw core business.

Projectmanagement van basis tot complex
Adviesbureau Groenewout wordt regelmatig gevraagd voor het projectmanagement van bouw- en realisatieprojecten. Onze uitgebreide kennis en ervaring in projectmanagement gaat van basis constructies tot complexe klimaatgecontroleerde omgevingen. Het verzorgen van het projectmanagement omvat onder andere:

 • Bouwmanagement
 • Opstellen projectplan
 • Technische installaties
 • Realisatie support
 • Tender support
 • Contracteren en monitoren projectontwikkelaar magazijn
 • Herzien logistiek ontwerp
 • Projectmanagement verhuizing logistieke operatie

Wij werken vanuit een multidisciplinaire benadering. Hierdoor zijn wij in staat om volledig resultaatverantwoordelijkheid te nemen voor een project: vanaf het opstarten tot en met monitoren en het zorg dragen voor continue optimalisatie.

Projectmanagement Antalis
Om u een indruk te geven van onze werkwijze op het gebied van projectmanagement lichten we het project Antalis toe. Om meer synergievoordelen te halen uit de activiteiten van Dekker Packaging, ModoVanGelder en Grafisch Papier, besloot het moederbedrijf Antalis de logistieke en verkoopactiviteiten van de zusterbedrijven te centraliseren.

Voor het ontwerp en het projectmanagement van het nieuwe het logistieke centrum werden wij ingehuurd. We hebben een plan van aanpak gemaakt om te komen tot een goede locatiekeuze en een logistiek concept, inclusief de inrichting. We selecteerden en contracteerden de projectontwikkelaar, verzorgde de tendering en installatie van de logistieke inrichting, begeleidde bij facilitaire zaken, et cetera. Dankzij vakkundig projectmanagement verrees in een recordtijd een imposant warehouse van 27.000 m2. Het project is binnen de voorgestelde projectbudget- en tijdslijn gerealiseerd. Tijdens het afronden van de oplevering werden de opgestelde opleverpunten nauwkeurig aangestuurd tot alle punten naar behoren waren opgelost.

Meer projectmanagement referenties:

 1. Antalis
 2. BIS
 3. Hollister
 4. Forever Direct

Wilt u meer weten over projectmanagement bij de uitvoering van bouw- en realisatie projecten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze experts.

Mari van Kuijk
Managing Consultant & Partner
E: vankuijk@groenewout.com
T: +31 6 5060 5351

Consultant
E: belt@groenewout.com
T: +31 6 2122 0408

Ben de Waardt
Consultant
E: dewaardt@groenewout.com
T: +31 6 1539 2356

Contact

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

37.97.233.233